Te koop:

Foto's

Deze Peugeot 403 Sept van het bouwjaar 1962.

Bij de aanschaf in 1995 zat het interieur nog ingepakt in plastic hoezen dus de 2 banken en de zijpanelen zijn nu nog in een zeer goede conditie. De auto is absoluut roestvrij en kan desgewenst op de brug worden ge´nspecteerd om u te overtuigen. Op de voorruit ziet u zo’n bijzonder blauw zonnescherm wat deze auto een mooie nostalgische look geeft.

In de loop der jaren zijn vele slijtagedelen vervangen zoals rubbers, remcylinders, banden en uitlaat en de huidige APK loopt nog tot september 2014. In de achterbumper zit een klein deukje en op het dak zien we ook een lichte bagagedeuk. Ik heb het sinds aanschaf allemaal zo gelaten want dit doet niets af aan het geweldige nostalgische gevoel als je met deze auto rijdt. Het weggedrag is opvallend strak en de auto kan nog prima meekomen in het hedendaagse verkeer.  Ook voor ritten naar zijn geboorteland Frankrijk is hij niet bang !

De 403 wordt geleverd met een uitgebreide documentatie zoals werkplaatshandboeken en vele mooie brochures die ik in de loop der jaren heb verzameld.

De reden van verkoop is overcompleet en het wordt tijd dat iemand anders mag genieten van deze voiture. Mijn vraagprijs is 3300 euro en dat is, gezien de staat van de auto, zeker een acceptabel bedrag voor zoveel rijplezier !  

Interesse in een overtuigende proefrit?

Bel mij op 013-5443624 (Tilburg)

Jan van Helvoort